Luxe eetkamerstoelen

Luxe eetkamerstoelen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij beschikken over een gevarieerd assortiment aan luxe eetkamerstoelen. Met onze huiscollectie hebben we gezocht naar de perfecte combinatie in modern design en perfect zitcomfort van de eetkamerstoel. Zeer geschikt om lekker lang na te tafelen, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. De eetkamerstoelen heeft natuurlijk, met haar wieltjes ook de nodige functionaliteit en flexibiliteit. U kunt makkelijk aan tafel en zich van de tafel afduwen, zonder krassen, op de vloer te maken.

Eetkamerstoelen op wieltjes

Eetkamerstoelen met armleuning

Beige eetkamerstoelen

Altijd de laagste prijsgarantie!

Bezoek vrijblijvend in winkel!

Wij bezorgen het bij u voor de deur!

  • 3
  • 2
  • 1

Luxe eetkamerstoel op maat

Staat uw gewenste stoel er niet bij?  Zo is het mogelijk om een uw gewenste eetkamerstoel in andere bekledingen en uitvoeringen te kopen. Denk hierbij aan een leren eetkamerstoel met of zonder wieltjes of een stoel bekleed in beige kleur met armleuning. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is dit contactformulier (interne link) in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Doorgaans is dit twee werkdagen.

Eetkamerstoelen in een set van 6

Gaat u binnenkort verhuizen of is er een kleine op komst? Of is uw huidige set van 6 eetkamerstoelen nodig aan vervanging toe? Alle eetkamerstoelen bij de Heeren Wonen zijn te bestellen in sets van 6 en uiteraard kosteloos te bezichtigen bij de woonwinkel uw Nijmegen: de Heeren Wonen. Afhankelijk van de set stoelen die u wilt, geven wij een voordeelkorting van 5%.

Levering tot aan de deur!

Wij leveren de eetkamerstoelen kosteloos bij u thuis af. Wanneer u in een appartement of een flat woont, leveren wij de stoelen tot de voordeur af. Wel zo makkelijk voor u en uw rug.