Design bijzet- en salontafels

Designer bijzettafels en salontafels heb je in veel soorten in maten. Bij de Heeren Wonen begrijpen we dat heel goed. Zo beschikken wij over grote design salontafels en bijzettafels in een set van 2 (of meer) kan combineren. Elke afzonderlijke bijzettafel van de Heeren Wonen is goed met elkaar te combineren. Daar is zeker over na gedacht!

Teakhout

Metaal

Altijd de laagste prijsgarantie!

Bezoek vrijblijvend in winkel!

Wij bezorgen het bij u voor de deur!

  • 3
  • 2
  • 1

Design- en bijzettafels in verschillende soorten en maten

De maatvoering van deze bijzettafels zijn onder andere verkrijgbaar in de hoogte van 80 cm. Naast de verschillende designer bijzettafels in houten uitvoeringen zijn metalen of houten bijzettafels ook bij de Heeren Wonen verkrijgbaar. Gelukkig hebben we goede banden met onze leveranciers en zijn wij in staat om sommige bijzettafels voor u op maat te maken. Hiervoor moet u wel eerst naar de mogelijkheden vragen (interne link).

Na een dag lang werken op de bank ploffen en uw voeten op de designer bijzettafel zetten. Dat is genieten! De meeste designer tafels zijn uitsluitend passend voor uw woonkamer (interne link).

Uw design- of bijzettafel eerst bewonderen?

Wilt u eerst de designer bijzettafel bewonderen, voordat u het koopt? Dat kan. Wij hebben een woonwinkel in Nijmegen, waar wij een tal van designer bijzettafels op voorraad hebben. U kunt hiervoor uiteraard eerst een afspraak maken (interne link). Dit is niet verplicht, maar zo weten we 100% zeker dat we u in goede armen kunnen ontvangen. Uiteraard met een lekkere bak gemalen koffie.