Design lampen

Design lampen kunnen een ruimte maken of breken. Verlichting is een belangrijke sfeermaker in huis. Dit erkent iedereen. Bij de Heeren Wonen hebben we een divers assortiment aan design lampen, geschikt voor elk interieur. Als u van modern, designvol wonen houdt, bent u bij ons in ieder geval goed! Onze design lampen kunt u onder andere in de eetkamer, woonkamer of elders neerzetten. Dit hangt natuurlijk van het verlichtingsvraagstuk af. In ons assortiment vindt u o.a. verlichting van  het merk Tierlantijn.

Wilt u eerst uw design lamp bekijken alvorens u tot koop overgaat? Dat kan bij de Heeren Wonen! 

Moderne hanglampen

Moderne staande lampen

Moderne tafellampen

Altijd de laagste prijsgarantie!

Bezoek vrijblijvend in winkel!

Wij bezorgen het bij u voor de deur!

  • 3
  • 2
  • 1

Design lampen voor elke denkbare situatie

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een sfeer- en lichtmaker voor in de woonkamer dan kunt u kiezen voor een staande lamp (interne lamp). In de avonduren, en dan vooral in de winter, wilt u uiteraard wel zien hoe smakelijk uw man of vrouw heeft gekookt. Een moderne hanglamp (interne link) kan daarin niet ontbreken.

Design lamp op maat

Staat uw gewenste design lamp er niet bij Laat het ons weten (interne link)! Door onze nauwe banden met leveranciers zijn wij in staat om in uw gewenste uitvoering de design lamp aan te bieden. Weet u eigenlijk nog niet wat u zoekt of zoekt u interieuradvies (interne link), schroom dan niet om contact (interne link) op te nemen.

Voeg je koptekst hier toe

Wilt u eerst uw design lamp bekijken alvorens u tot koop overgaat? Dat kan bij de Heeren Wonen! Meer informatie (interne link)?